팔로어

2018년 2월 21일 수요일

[COOK] 최고의 요리비결 - 늙은 호박죽과 미역자반





2월의 식탁의 별미 요리 늙은 호박죽과 미역자반을 배워봅시다.





[COOK]最高の料理の秘訣 - 古いカボチャ粥とワカメ紫斑

2月の食卓のグルメ料理古いカボチャ粥とワカメ紫斑を学んでみましょう。



[COOK] The secret of the best dish - old Pumpkin soup and seaweed salted fish.

During this time, you will learn about the delicious old pumkin soup and seaweed salted fish of the delicious food of February table.



[COOK] Bí mật nấu ăn tuyệt vời nhất - Cháo bí đỏ và Wakame purpura.



Hãy tìm hiểu cháo bí ngô và Wakame purpura trong tháng này để thưởng thức các món ăn ngon vào tháng 2.

댓글 없음:

댓글 쓰기

Translate